Handelsbetingelser 2018-04-12T09:11:10+00:00

HANDELSBETINGELSER

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Klinik Pile Allé ApS
CVR.: 38660616
Pile Alle 15, 2000 Frederiksberg
Mail: Klinik@cosmec.dk
Telefon: 71749974

 

FORRETNINGSBETINGELSER FOR BRUG AF WWW.COSMEC.DK

Disse betingelser omfatter kun aftaler mellem COSMEC.DK og forbrugere (som defineret i forbrugeraftalelovens § 3, stk.1). Er du erhvervsdrivende er enhver aftale mellem dig og COSMEC.DK anderledes. Du kan kun købe varer på www.COSMEC.DK, hvis du accepterer disse forretningsbetingelser. Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere de gældende betingelser samt at udskrive betingelserne, hvis du ønsker det. Du opfordres til at læse disse salgs- og leveringsbetingelser grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne indebærer for dig. Herunder særlig mulighed for returnering af produkter bestilt på hjemmesiden www.COSMEC.DK.

 

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. www.COSMEC.DK vil i nogle tilfælde dele kundens information til tredjepart, hvis det er nødvendigt for at implementere en transaktion mht. returnering af penge eller lignende. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige dataoplysninger til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. COSMEC.DK benytter sig af cookies fra brugere for at optimere købsoplevelsen og kundetilfredsheden generelt på siden. Læs mere under vores privatlivspolitik.

 

FORTRYDELSESRET & BYTTERET

Som kunde hos COSMEC.DK er du forpligtet til at få fortrydelses og bytteret inden for 14 dage fra du har modtaget dine varer, forudsat du ikke har anvendt varen, og den returneres i original emballage. Alle varer skal returneres i original emballage med tags/mærker inkluderet (må ikke være i stykker eller revet af). Produkter som har været påført parfume, makeup/sminke, været udsat for røglugt eller er påført med dyrehår kan ikke returneres. Du betaler selv for returporto – når vi har modtaget varen kontakter vi dig, og returnerer det fulde beløb til din konto. Returadresse: COSMEC.DK, Pile Allé 15, 2000 Frederiksberg.

Bemærk: Du mister din fortrydelsesret hvis du bryder overstående betingelser, som af sundhedsbeskyttelse-eller hygiejnemæssige årsager ikke er egent til at blive returneret.

 

LEVERING / FORSENDELSE

Vi tilbyder følgende leveringsformer:
PostNord med omdeling
PostNord til pakkeshop
GLS til privatadresse
GLS til pakkeshop
DAO til privatadresse
DAO til pakkeshop
Levering sker inden for 1-4 hverdage. Under levering kan du vælge om du ønsker at modtage din ordre til hjemmeadresse eller om den skal leveres til nærmeste pakkeshop. Vi sender alle ordrer med PostNord, GLS eller DAO inklusiv Track & Trace, så du trygt altid kan spore din ordre. Du vil typisk modtage en besked når dine produkter er klar til afhentning. Har du derimod ikke muligheden for at afhente dine pakke, skal du ikke bekymre dig. Du har som regel altid op til 2 uger til at afhente varen. Husk legitimation med billede ID, hvis du skal hente forsendelsen på posthuset. For yderligere oplysninger kontakt os her.

Cosmec.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du modtager dem. Vi sender kun til Danmark, dog ikke til Grønland eller Færøerne.

 

BETALINGSMETODE

Du kan trygt og sikkert betale med betalingskort på www.COSMEC.DK. Vi godtager alle almindelige kort som Visa Visa-dankort og MasterCard. Du kan med fordel også betale igennem MobilePay eller ViaBill. Dit køb håndteres derefter af QuickPay og RR SAFE PAY. COSMEC.DK har derfor ikke adgang til dine kortoplysninger. Du modtager en bekræftelse pr. mail, når dit køb er gået Igennem. Dette vil typisk ske 2 minutter efter købet er gennemført.

 

HVORDAN SKAL JEG SENDE VAREN RETUR?

Send varen retur på følgende returadresse: COSMEC.DK, Pile Allé 15, 2000 Frederiksberg. Bemærk at du selv betaler for porto for at sende varen retur til os. Det er dit ansvar, at varen kommer retur til os – vi anbefaler derfor, at du sender med kvittering, så pakken kan spores på postvæsenet. Send varen retur i originalemballagen, som varen ankom i. Gennemsnitsprisen for returnering er 39-89 kr. Kontakt dit lokale postvæsen for yderligere oplysninger. Eftersom vi også sælger gavekort kan du med fordel sende os en mail med din ORDRE ID og fulde navn så vil vi behandle din returnering.

 

HVORDAN BYTTER JEG EN VARE?

Du kan altid bytte dine købte vare til en anden vare indenfor 14 dage. Du betaler selv for at sende varen retur til os, men dog betaler vi hos COSMEC.DK portoen for afsendelse af en ny vare til dig. Det er dit ansvar, at varen kommer frem til os i samme tilstand, som du modtog den. Husk at kigge i webshoppen, om varen eller gavekortet du vil bytte til er på tilgængelig, og send en mail til os på klinik@cosmec.dk med emnet “Bytte + (dit Ordrenummer)”. Skriv hvilken vare du vil bytte til, så kan vi lægge din ønskede vare til siden til dig, for at sikre dig, at den ikke bliver udsolgt.

 

JEG VIL REKLAMERE OVER EN VARE?

Du har 24 måneders reklamationsret. Bemærk dog, at din reklamation ikke er berettiget, hvis produktet eller varen IKKE er blevet anvendt korrekt, eller med en uacceptabel brug. Hvis fejlen IKKE er opstået af fejlagtigt brug eller ved almindelig slitage, kan du sende varen retur til os, hvorefter producenten vil tage stilling til om varen bliver ombyttet, eller refunderet. Der kan gå op til 2 uger, før din behandling er gennemført. Finder du fejl eller mangel på dit produkt eller vare, skal du med det samme reklamere og gøre os opmærksomme på dette. Send os en mail på Klinik@cosmec.dk omkring manglen eller fejlen på din vare, så snart du opdager den. Når du sender et produkt retur, skal du så detaljeret som muligt oplyse hvad problemet er. Hvis reklamationen er berettiget, tilbyder vi et tilgodehavende beløb, som kan sammenlignes med dit tidligere produkt. Er den nye vare billigere, refunderer vi ikke prisforskellen, men giver et tilgodehavende beløb. Er dit produkt dyrere, betaler du differencen. Naturligvis for at kunne tilfredsstille dig som kunde, anbefaler vi, at du selv er opmærksom på din reklamationsfejl.

 

(Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører. Alle rettigheder herunder copyright forbeholdes til www.COSMEC.DK Herunder Klinik Pile Allé 15)